Click & Go Lite

Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite
Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite Click & Go Lite
Click & Go Lite
10 Reviews | Review toevoegen
Eenvoudig te plaatsen onder vrijwel iedere rolstoel en makkelijk te bedienen.
€ 1.299,00
€ 999,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Uitgebreide informatie

De Click & Go 'Lite' van Excel is een elektrische hulpaandrijving voor vouwbare manueel voortbewogen rolstoelen. Dankzij dit compacte duwhulpmiddel kunt u zonder enige inspanning de rolstoel voortduwen. U kunt hem eenvoudig onder vrijwel elke rolstoel plaatsen, met een zitbreedte van 40 cm t/m 50 cm. Verder is de Click & Go 'Lite' zeer makkelijk in gebruik en door zijn lichte gewicht overal mee naartoe te nemen.

Bediening

De bediening van de rolstoel ondersteuning bevindt zich aan het duwhandvat. Met de hendel kunt u gas geven. Aan de zijkant hiervan zit de sleutel waarmee het systeem aan en uit kunt zetten. Verder heeft deze een schakelaar waarmee u de ondersteuning in zijn voor- of achteruit kunt zetten en een regelknop waarmee u de snelheid kunt afstellen.

Montage van de duwhulp

Het systeem is zelf eenvoudig te bevestigen. Hier bent u ongeveer 20 a 30 minuten mee bezig. U dient 2 klemmen te monteren op de stangen aan beide zijde van de rolstoel onder de zitting. Verder wordt de meegeleverde dwarsstang op de duwhulp gemonteerd. Nu kunt u de duwhulp makkelijk in de klemmen klikken. Aan het rechter duwhandvat van de rolstoel wordt de bediening gemonteerd en de kabel van de duwhulp wordt door middel van een stekker in de bediening gestoken. Nu eerst de accu opladen. Wanneer de accu vol is, kunt u deze door middel van de klittenbandstrips vastzetten op de bestemde plek op de duwhulp. Als laatste klikt u de stekkers in elkaar en uw duwhulp is klaar voor gebruik. Zie anders beschrijving op ons pagina Zelf monteren click & go lite.

Standaard producteigenschappen
Standaard beschikt de Click & Go 'Lite' over de volgende producteigenschappen:

  • Aandrijving op twee wielen;
  • Instelbare maximumsnelheid d.m.v. een bedieningskastje aan de duwhandvatten, met een maximale snelheid van 5,5 km/u;
  • PU-lekvrije banden gemonteerd op de aandrijfwielen;
  • Voor- en achteruitrij functie;

De Excel Click & Go 'Lite' wordt inclusief montageset en acculader geleverd(Compleet geleverd). Hij heeft een actieradius van maximaal 8 km, echter is dit afhankelijk van diverse factoren zoals gebruikersgewicht, temperatuur en wegomstandigheden.

De Click & Go kan gemonteerd worden op rolstoelen met zitbreedte: 40-55 cm

Totale lengte: 36 cm
Totale breedte: 25 cm
Totale hoogte: 29½ cm
Totaal gewicht: 13 kg
Gebruikersgewicht: Max. 135 kg (inclusief rolstoel)
Beschikbare kleuren: Silver
Maximale snelheid: 5,5 km/u
Geschikt voor zitbreedte: 40 ↔ 50 cm
Aandrijfwielen: 20 x 5 cm
Accu(s): 12V, 20Ah
Actieradius: 8 km
Gewicht Accu(s): 6,8 kg

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap

Sorteren op:

Review toevoegen
Nico - 05-02-2019 12:29

Een prettig en sterk hulpmiddel die voldoet aan de verwachtingen, nl ondersteunen van de duwer op leeftijd. Betekent ook dat de rolstoelgebruiker weer naar buiten kan. Snelle service van Zuiver Zorg tegen een scherpe prijs. Montage was ook goed te doen met de handleiding er bij.

Anoniem - 07-11-2017 14:04

Deze hulpmotor is ideaal voor het rijden op een moeilijker parcours: grint, kasseien, helling ...veel minder inspanning met het wandelen met de rolstoel

Lander - 19-07-2016 12:09

Doet wat het beloofd, mee helpen duwen. Op nog geen 10 minuten gemonteerd, paste op mijn moeder haar rolstoel en zoals beschreven op zowat elke rolstoel. Geen dure batterij maar gewone 12 v batterij, je voelt duidelijk het verschil als je bergop moet duwen heel handig voor wat zwakkere begeleiders. Nu kunnen er wat grotere wandelingen gedaan worden zonder dat ge uw eigen buiten adem duwt. Een aanrader voor iedereen die een rolstoel moet voortduwen.

Jeroen - 27-11-2015 20:25

Super fijn hulpmiddel. Mijn moeder kan nu heel goed mijn vader duwen. Ook zijn vrienden vinden het geweldig makkelijk om hem zo met dagje uit,hem teduwen. Zeker een aanrader.

Hennie - 30-06-2015 15:38

Eerst even telefonisch contact gehad, toen ben ik langs gegaan in de showroom in Nijkerk! Erg behulpzaam een jongeman heeft de ondersteuning direkt erop gezet! En inmiddels heb ik hem al 4 weken in gebruik! Goede prijskwaliteitsverhouding! is een aanrader! Mvr Hennie.

Wendy - 28-06-2015 16:07

Ik gebruik dit apparaat nu enkele weken. Het is voor mij echt een perfect apparaat. Ik heb nu dankzij het apparaat veel minder moeite met duwen van rolstoel. Echt een aanrader.

Zuiver Hulpmiddelen - 06-05-2015 21:23

Geachte mevrouw Rita,

Het klopt dankzij dit compacte duwhulpmiddel kunt u zonder enige inspanning de rolstoel voortduwen. U kunt hem eenvoudig onder vrijwel elke rolstoel plaatsen, met een zitbreedte van 40 cm t/m 50 cm.

Helaas kunnen wij u niet bereiken wij hebben namelijk geen mail adres en/of telefoonnummer van u.

Als u nog vragen heeft kunt u ons bellen 0337620700 en /of e-mailen naar info@zuiverhulpmiddelen.nl

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Zuiver Hulpmiddelen

rita - 05-05-2015 18:27

ik heb even een vraagje: dit apparaat verlicht diegene die de rolstoel moet duwen toch??
Mijn vader heeft transport rolstoel kan hij daar op gemonteerd worden?

bvd rita

Henk - 26-04-2015 18:54

Voldoet aan de verwachtingen.Ben zeer tevreden!!

Anoniem - 18-04-2015 22:23

Heel erg tevreden!!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700