Scootmobielen
Scootmobielen
Rollators
Rollators
Rolstoelen
Rolstoelen
Looprek(krukken)-&-Wandelstokken
Looprek(krukken) & W..
Accessoires
Accessoires
Transferhulpmiddelen
Transferhulpmiddelen
Drempelhulpen
Drempelhulpen
Hulpmiddelen-voor-de-auto
Hulpmiddelen voor de..

Mobiliteitshulpmiddelen

Bewegen, een essentiële verrichting voor iedereen die onafhankelijk wilt blijven leven. Het is daarom van groot belang dat ouderen zich goed en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Helaas is dit niet meer voor iedereen mogelijk. Mobiliteit zorgt er ook voor dat de mens fit en actief blijft. Onafhankelijkheid zorgt voor nieuwe energie.

Wij, als Zuiver Zorg, hebben als doelstelling om ouderen zo lang mogelijk, comfortabel en onafhankelijk thuis te laten wonen. Zonder goede mobiliteit is dit vrijwel onmogelijk. Daarom biedt Zuiver Zorg een groot scala een producten die de mobiliteit van ouderen bevorderen. Verschillende rolstoelen, rollators, krukken, wandelstokken en scootmobielen. Zuiver Zorg heeft het allemaal!

Ook buitenshuis is het belangrijk dat ouderen zich kunnen op een veilige, comfortabele en onafhankelijke manier te kunnen verplaatsen en voortbewegen. Niet alleen ter voet, maar ook door middel van een voertuig. Daarom biedt Zuiver Zorg ook hulpmiddelen voor in de auto, zodat ouderen niet afhankelijk hoeven zijn van andere bestuurders en zelf een voertuig kunnen besturen.

Dankzij de mobiliteit hulpmiddelen die Zuiver Zorg aanbied, kunnen ouderen zich zelf zelfstandig verplaatsen. Wacht niet langer en bestel vandaag uw hulpmiddelen voor blijvende mobiliteit bij Zuiver Zorg. Neem gerust een kijkje hieronder en bekijk wat Zuiver Zorg u allemaal te bieden heeft.

Hulpmiddelen om uw mobiliteit te verbeteren. 

Mobiliteit is voor iedereen een groot goed ook al ervaren veel mensen zijn of haar mobiliteit als vanzelfsprekend. Totdat er een aandoening aan bijvoorbeeld uw knie of rug voordoet. Ook op dit gebied levert Zuiver Zorg u alle beschikbare hulpmiddelen zoals speciale wandelstokken, krukken, looprekken en rollators. U kunt ook over deze mobiliteitshulpmiddelen vooraf eerst een uitvoerig advies krijgen, neem dus gerust contact met ons op.


 
 
 
Daarom Zuiverhulpmiddelen.nl...
  • Veilig betalen
  • Beste Assortiment
  • Standaard hoge service
  • Snel bezorgd & afhalen
  • Eenvoudig ruilen
  • Deskundig personeel
  • Bezoek onze winkel

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1-A
3861 RG Nijkerk

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag  Gesloten
Zondag  Gesloten