ScootmobielenBezig met laden...
Scootmobiel Excel Xena 4
Scootmobiel Excel Xena 4
(0)
€ 1.499,00
Prijs per stuk
Scootmobiel Venus 4 Sport
Scootmobiel Venus 4 Sport
(0)
€ 1.899,00
Prijs per stuk
Excel Galaxy Citiflyer
Excel Galaxy Citiflyer
(0)
€ 2.899,00
Prijs per stuk
Scootmobiel Excel Roadmaster
Scootmobiel Excel Roadmaster
(1)
€ 3.299,00
Prijs per stuk
Excel Galaxy Compact II
Excel Galaxy Compact II
(0)
€ 3.399,00
Prijs per stuk
Excel Mio II Scootmobiel
Excel Mio II Scootmobiel
(0)
€ 4.399,00
Prijs per stuk
Scootmobiel Excel Galaxy Plus 4
Scootmobiel Excel Galaxy Plus 4
(1)
€ 4.699,00
Prijs per stuk

Scootmobiel kopen 

Scootmobiel kopen? Bent u op zoek naar betrouwbare en comfortabele scootmobielen voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Zuiverhulpmiddelen.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vaste en compacte (opbouwbare) scootmobielen van diverse kwaliteitsmerken, zoals Afikim Breeze, Vermeiren Carpo en de Excel scootmobielen. Wilt u een nieuwe en betrouwbare scootmobiel kopen maar weet u niet zeker of een exemplaar goed bij u past? Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Onze ervaring leert ons dat een keertje proefrijden op verschillende modellen vaak een goede indruk geeft van wat uw wensen zijn, op deze manier kunnen we samen met u opzoek gaan naar de beste scootmobiel.

Betrouwbare scootmobielen

Bent u op zoek naar betrouwbare en comfortabele scootmobielen voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Zuiverhulpmiddelen.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vaste en compacte scootmobielen van diverse topmerken, zoals Sunrise Medical, Trophy, Vermeiren Carpo en Solo. Benieuwd wat u moet weten voordat u een aankoop verricht? Lees dan gauw verder, want we leggen het graag aan u uit.

Vast of opvouwbaar?

Als u een scootmobiel wilt kopen dan is het eerst goed om te weten dat er meerdere typen verkrijgbaar zijn. Allereerst kunt u een keuze maken uit een vaste en een opvouwbare scootmobiel. Gaat u er graag op uit en wilt u dat u de scootmobiel eenvoudig mee te nemen is in de auto? Kies dan voor een opvouwbare scootmobiel. Is dit niet het geval? Dan is het wellicht beter om te kiezen voor een vast model. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van diverse merken.

3 of 4 wielen?

Dan heeft u nog de keuze uit 3 of 4 wielen. Een 3 wiel scootmobiel is extra wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor is deze uitermate geschikt om in winkels te rijden en om boodschappen te halen in bijvoorbeeld kleine gangpaden. Nog een voordeel aan dit type scootmobiel is dat u extra beenruimte heeft voorin. Daarnaast is deze een stuk lichter en meer koersvast. Heeft u behoefte aan extra stabiliteit? Dan kunt u ervoor kiezen om een 4 wiel scootmobiel te kopen. Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Scootmobiel accu

Als u een scootmobiel koopt dan wilt u natuurlijk dat deze maximale prestaties levert. Om dit te realiseren zit er een accu in de scootmobiel. Mocht de accu aan vervanging toe zijn dan kunt u altijd bij ons terecht voor een nieuwe. Scootmobiel Comfortabel levert MK & Move Scootmobiel Accu’s voor uw scootmobiel of elektrische rolstoel. Het is ook mogelijk om een acculader te kopen, zo kunt u zelf eenvoudig uw accu van de scootmobiel opladen. Dit is een echte aanrader als u een scootmobiel koopt.

Scootmobiel accessoires

Wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor scootmobiel accessoires? Wat dacht u van voetenzakken waarin u heerlijk warm blijft, zuurstoffleshouders, boodschappentrolleys en afdekhoezen zodat uw scootmobiel niet nat wordt als u deze buiten laat staan. Als u dus een nieuwe scootmobiel koopt, neem dan zeker ook even een kijkje op de accessoire pagina want er is een hoop extra toebehoren verkrijgbaar waar u zeker iets aan zult hebben. 

Bij zuiverhulpmiddelen.nl heeft u keuze uit verschilllen scootmobielen. 

Vaste Scootmobielen

Staat u op het punt om een scootmobiel te kopen? Kunt u moeilijk een keuze maken tussen opvouwbare of vaste scootmobielen? Vaste scootmobielen kunt u herkennen aan het 'robuuste' uiterlijk, door de zwaardere bouw. De wielen staan lager bij de grond, waardoor oneffenheden en obstakels makkelijker te nemen zijn. Ook zijn de wielen groter van formaat. U kunt gerust stellen dat vaste scootmobielen gebouwd zijn op het afleggen van grotere afstanden.

Is een standaard Scootmobiel geschikt voor u ?

 Een standaard vast scootmobiel is geschikt wanneer u de volgende vragen bijna allemaal met "ja" kunt beantwoorden:

- Denkt u grotere afstanden te gaan afleggen met uw nieuwe scootmobiel?
- Gaat u voor (zit)comfort en stabiliteit?
- Wilt u ook in het donker rijden en hecht u waarde aan een goede verlichting en richtingaanwijzers?
- Wilt u tijdens alle weersomstandigheden de standen op uw dashboard goed kunnen aflezen?
- Heeft u (bijna) al deze vragen positief beantwoord, dan past een vaste scootmobiel het beste bij u.

De keuze is gemaakt. Wat nu verder?

Hebt u eenmaal een keuze gemaakt, dan is het slim om niet direct bij de eerste de beste aanbieder van scootmobielen een mobiel te bestellen. U kunt beter meerdere aanbieders vragen u een offerte toe te sturen. Vergelijk deze op prijs, kwaliteit, service (krijgt u een demonstratie thuis?) en informeer naar de levertijd. 

Opvouwbare Scootmobielen

Stop met zoeken naar uw opvouwbare scootmobiel! Wij hebben diverse topmerken welke ideaal zijn voor het doen van boodschappen of dagje uit.

Compacte scootmobiel

Wilt u uw scootmobiel gaan gebruiken voor uitstapjes? En wilt u uw scootmobiel makkelijk mee kunnen nemen in de auto? Dan is een opvouwbare scootmobiel misschien wat voor u. Wij hebben een ruim aantal modellen opvouwbare scootmobielen. 


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700