Sta-op StoelenBezig met laden...
Draaibare Sta-op en relax stoel Veneto
Draaibare Sta-op en relax stoel Veneto
(1)
€ 2.695,00
Prijs per stuk
Sta-Op en relax stoel Modena
Sta-Op en relax stoel Modena
(2)
€ 2.195,00
Prijs per stuk
Sta-op stoel Montreal
Sta-op stoel Montreal
(0)
€ 1.499,00
Prijs per stuk
Sta-op stoel Ontario 2
Sta-op stoel Ontario 2
(0)
€ 1.299,00
Prijs per stuk
Sta-op stoel Turin
Sta-op stoel Turin
(0)
€ 1.195,00
Prijs per stuk
Sta-op stoel Ontario 1
Sta-op stoel Ontario 1
(3)
€ 1.099,00
Prijs per stuk
Massagestoel ExcelCare Zenda
Korting -8%
Massagestoel ExcelCare Zenda
(0)
€ 599,00 € 549,00
Prijs per stuk
Alesia
Alesia
(0)
Op basis van offerte
   1  2  

Sta op stoelen.

Bij sta op stoelen is het van het grootste belang dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Des te meer reden om te kiezen voor Comfort Fauteuils. Wij bieden diverse sta op stoelen van gerenommeerde merken uit Nederland, België en Duitsland met een service dienst aan huis mocht dit onverhoopt noodzakelijk zijn.

Hier ziet u in een overzicht diverse sta op stoelen inclusief de belangrijkste specificaties die betrekking hebben op deze individuele sta op stoelen. Bijvoorbeeld de verkrijgbare maten, relaxfuncties, gewenste uitvoeringen of de prijzen kunt u hier vergelijken. Ook onze collectie draaibare sta op fauteuils en de bijbehorende mogelijkheden treft u op deze pagina aan. Klik voor de uitgebreide informatie of grotere en andere afbeeldingen op de betreffende sta op stoel. Bent u op zoek naar andere sta op stoelen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Sta op stoel kopen voor de laagste prijs.

Voordelig een sta op stoel kopen wordt mede mogelijk gemaakt door het belastingvoordeel. Bij de aanschaf van een seniorenstoel of op sta stoel (mits deze gebruikmaakt van een elektrisch aangedreven op sta hulp) is het lage btw-tarief van toepassing. Vergelijk daarom onze prijs voor kwaliteit en eventueel volledig aangepast op maat. Heeft u bepaalde wensen, dan vernemen wij dat graag! Een aanbetalingen is niet noodzakelijk en u hoeft geen persoonlijke gegevens te registreren om een aankoop te kunnen doen.

Sta op stoel en relax stoel van topkwaliteit

Wordt opstaan en gaan zitten in een stoel steeds lastiger? Een elektrische sta of een relaxstoel elektrisch biedt u uitkomst. De stoel brengt u een positie waarbij u praktisch staat, waardoor overeind komen en gaan zitten u geen moeite meer kost. Onze sta op stoelen zijn 3 motorig, zodat de rug, de voetenbank en de kantelfunctie onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. In sta op stoelen is het ook heerlijk relaxen. U kunt bij ons verschillen sta op stoel kopen. 

Zorgstoelen 

Zorgstoelen zijn op de belangrijke punten wezenlijk anders dan gewone (relax)fauteuils.

Zorgstoelen zijn brandvertragend omdat dit een vereiste is in ziekenhuizen en zorginstellingen. Zelfs veel verzorgingshuizen stellen deze eis aan het meubilair van hun bewoners. Zorgstoelen zijn ook incontinentie bestendig en kunnen naar wens ook met een incontinentie bestendige stoffering worden uitgevoerd. Zorgstoelen hebben een sterkere constructie en zijn  hierdoor geschikt om jarenlang ingezet te kunnen worden. Wij leveren onze zorgstoelen per stuk aan de particuliere gebruiker. Bij zorginstellingen, ziekenhuizen, dagopvang, geriatrische zorg of verpleeghuizen gaat het veelal over grotere aantallen.

Het is mogelijk om iedere zorgstoel naar de individuele gebruikersmaat te produceren.  Veelal worden zorgstoelen echter in diverse groepen maten geproduceerd. Bijvoorbeeld een aantal voor kleinere gebruik(st)ers. Een aantal voor het”normale”postuur en een aantal voor grotere gebruik(st)ers. U kunt uit een ongekende hoeveelheid opties kiezen zodat de zorgstoel precies zo wordt als u dat zich wenst.

Grote of kleinere wielen, een tafelblad (Insteek of scharnierend aan de zijkant), motoren of zelfs een sta-op systeem zodat de verzorgende ontlast worden. Zelfs fixatie riemen zijn nog gedurig een punt van overweging.

Kijkt u maar eens bij de fauteuils bij de lijst met opties wat er allemaal wel mogelijk is.

Gelukkig is de tijd weer over dat binnenhuis architecten de meest rare kleur combinaties ontwierpen voor verzorgingshuizen. Je zal er maar zelf wonen en dan gifgroene moeren met zalm-oranje deuren en andere ornamenten. Wij zien nu al weer meerdere jaren dat er vooral wordt gekozen voor mooie warme kleuren en tinten en dat deze kleuren ook samen goed harmoniëren.

Bij interesse verzorgen wij graag een demonstratie met onze fauteuils en de mogelijkheden. Wij kunnen dan een tiental fauteuil modellen showen en u kunt ervaren hoe goed de vormgeving is van deze fauteuils. Werkelijk aan alles is gedacht zodat de gebruik(st)er echt plezierig en ergonomisch in de fauteuil kan zitten.

Door de toepassing van wat grotere wielen is het niet langer noodzakelijk dat er steeds met de mensen moet worden gesjouwd. Een rolstoel is niet meer nodig en de gebruik(st)er zit ook nog eens veel comfortabeler. Een sta-op systeem helpt bij het toilet bezoek zodat de verzorg(st)er echt wordt ontlast. Wij hebben verschillende modellen zorgstoelen.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700