Looprek

Heeft u weinig kracht in de benen en voeten of last van een verminderd coördinatievermogen? Een looprek maakt zelfstandig lopen over kleine afstanden mogelijk en biedt u steun als u een vergroot risico op vallen heeft. Doorgaans wordt een looprek binnenshuis gebruikt.

Bezig met laden...
Looprek
Looprek
(2)
€ 59,95
Prijs per stuk
Looprek ExcelCare XL
Looprek ExcelCare XL
(1)
€ 59,95
Prijs per stuk
Looprek met 2 wielen
Looprek met 2 wielen
(0)
€ 159,95
Prijs per stuk
Opvouwbaar looprek luxe
Opvouwbaar looprek luxe
(0)
€ 69,95
Prijs per stuk

Looprek voor extra steun


Een looprek is een metalen rek op vier poten en biedt steun en stabiliteit bij het lopen voor cliënten met verminderde kracht in de benen of evenwichtsproblematiek. De gebruiker staat achter dit rek en steunt erop tijdens het lopen. Bij het verplaatsen tilt de gebruiker het rekje iedere keer iets op, zet het vooruit en zet een pas vooruit. Een looprek wordt meestal binnenshuis gebruikt.

In ons assortiment vindt u opklapbare looprekken, die u eenvoudig meeneemt of opbergt en vaste looprekken. De looprekken zijn verstelbaar in hoogte. Er zijn ook looprekken voor kinderen en mensen met obesitas verkrijgbaar.

De looprekken zijn verkrijgbaar in het verhuur- en verkoopassortiment. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice

Looprek kopen


U kunt via deze website allerlei zorghulpmiddelen aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een looprek. Wij verkopen zowel nieuwe producten als ‘occasions’. Bij ons blijft het niet alleen bij de verkoop van producten. Wij kunnen u te allen tijde helpen, bijvoorbeeld bij de reparatie of onderhoud van een looprek of een ander zorghulpmiddel.

Een aanbod van diverse looprekken


U kunt een aanbod van diverse looprekken bij ons vinden. Wij verkopen lichtgewicht looprekken, zodat u zich eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van het looprek. Veel mensen schaffen een looprek aan na een valincident. Met behulp van een looprek kunt u in uw eigen tempo weer voorzichtig de eerste stappen maken. Ook raden wij u aan een looprek te kopen wanneer u niet meer zo mobiel bent, maar toch zelfstandig wilt blijven.

Eigenschappen van een looprek


Een looprek moet ervoor zorgen dat u mobiel blijft. Daarom beschikken de looprekken in ons assortiment over een aantal eigenschappen. Allereerst zijn het lichtgewicht looprekken, waardoor u zich makkelijk kunt verplaatsen. Zonder inspanning. De handvatten van het looprek zijn eenvoudig in te stellen qua hoogte. Ook aan een toiletbezoek is gedacht. Zo zijn onze looprekken over het toilet heen te plaatsen.

Voor extra veiligheid zijn de doppen aan de onderkant van het looprek voorzien van een anti-slip laag. Wilt u uw looprek vervoeren met bijvoorbeeld een auto? Dit kan eenvoudig! Via een makkelijk te bedienen drukkop kunt u uw looprek snel en eenvoudig opvouwen.

 


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700