MatrasbeschermingBezig met laden...
AllerZip® Matrasbeschermer
AllerZip® Matrasbeschermer
(0)
€ 112,95
Prijs per stuk
Protect a Bed Matrasbeschermer
Protect a Bed Matrasbeschermer
(0)
€ 49,95
Prijs per stuk
Vida matrasbeschermer
Vida matrasbeschermer
(2)
€ 31,95
Prijs per stuk

Matrasbeschermer

Matrasbeschermer kopen? Kies voor de beste kwaliteit, bijvoorbeeld dankzij katoen. Een materiaal dat uitkomst biedt bij overmatig zweten, om het matras zo goed mogelijk te kunnen beschermen. Het gaat om een matras beschermhoes, die bijvoorbeeld zweet op kan vangen en voorkomt dat dit doorsijpelt in het matras.

De matrasbescherming zorgt voor behoud van het matras, waardoor dat veel langer mee gaat. En bovendien hygiënischer blijft. Het is lastig om een matras te wassen, vandaar dat het verstandig is om voor de bescherming daarvan te zorgen. Dat kan met katoen, net als met een aantal andere materialen. Tegen zweten en tegen andere lichaamsstoffen, die vrijkomen tijdens het slapen.

Matras beschermhoezen van katoen en tegen zweten 


Op zoek naar een goedkope matrasbeschermer of juist specifiek een dikke? Online heb je de keuze uit verschillende modellen, altijd op basis van goede kwaliteit. En voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld om een ademend model uit te zoeken, waarmee je voorkomt dat de temperatuur in bed te hoog op zal lopen. Tijdens de zomermaanden, wanneer het snel te warm kan worden in de slaapkamer. 

Voor meer info over de matrasbeschermer neem contact op met onze klantenservice.

 


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700