Looprek
Looprek
Wandelstok
Wandelstok
Loopkrukken
Loopkrukken

Loophulpmiddelen: o.a. Krukken, Looprek en Wandelstok

 
In deze subcategorie vindt u een uitgebreide keuze aan wandelstokken in uiteenlopende modellen. Zo zijn er de opvouwbare aluminium wandelstokken in verschillende motieven, van klassiek zwart tot vrolijk gebloemd. Als alternatief zijn er houten of kunststof wandelstokken en zelf een verstelbare 4-poot wandelstok. De wandelstok met zitje is niet alleen handig ter ondersteuning tijdens het lopen, maar kan als draagbare stoel voor iedereen functioneren. Een wandelstok kopen was nog nooit zo makkelijk.
 

Loophulpmiddelen 

 

Bent u op zoek naar loophulpmiddelen om zo uw mobiliteit te vergroten? Bij Zuiver Zorg vindt u een uitgebreid loophulpmiddelen als loopkrukken, looprekken en wandelstokken. Met deze hulpmiddelen verbetert u uw levenskwaliteit aanzienlijk: de juiste ondersteuning maakt dat u zich makkelijker kunt verplaatsen.

Voor minimale ondersteuning aan één of twee armen, kiest u voor loopkrukken of een wandelstok. In het assortiment vindt u ook opvouwbare wandelstokken; handig wanneer u geen ruimte of gelegenheid hebt uw wandelstok bij u te houden of achter te laten. De looprekken zijn geschikt voor meer ondersteuning tijdens het lopen. Deze rekken zijn eveneens opvouwbaar.

Bent op zoek naar accessoires als stokhouders voor op een scootmobiel of voor op een rolstoel? Kijk dan in de categorie accessoires.


Loophulp


Loophulpmiddelen zijn er in vele soorten en maten. Denk aan krukken, een rollator, een looprek, een trippelstoel of een drempelhulp. Hulpmiddelenwijzer.nl geeft informatie over verschillende soorten hulpmiddelen bij het lopen, zoals bruikbaarheid, merken en de prijzen. Loophulpmiddelen.

Met loophulpmiddelen bent u in staat om uw mobiliteit te vergroten en door te kiezen voor de juiste ondersteuning kunt uw levenskwaliteit verbeteren.

Door een loophulpmiddel kan de belasting op de benen en/of voeten verminderd en/of de balans vergroot worden. Er is keuze aan een groot scala aan loophulpmiddelen, voorbeelden hiervan zijn: rollators, looprekken. Rolstoelen of scootmobielen zijn dusdanig hulpmiddelen die het lopen helemaal kunnen vervangen.

Ook voor ouderen is er inmiddels steeds meer keuze in mogelijke hulpmiddelen.

Het is verstandig en ook zeker mogelijk om de ongemakken van het ouder worden niet voor lief te nemen, maar om te kiezen uit de hulpmiddelen die je nodig hebt waardoor je mobiel blijft en je levenskwaliteit ook op peil blijft. Bij deRollatorwinkel.nl zijn allerlei loophulpmiddelen voor ouderen verkrijgbaar. De meeste van deze loophulpmiddelen voor ouderen zijn gericht op het verbeteren van de mobiliteit. Voorbeelden van dergelijke loophulpmiddelen zijn stokken, looprekken, rolstoelen, rollators en scootmobielen.


 
 
 
Daarom Zuiverhulpmiddelen.nl...
  • Veilig betalen
  • Beste Assortiment
  • Standaard hoge service
  • Snel bezorgd & afhalen
  • Eenvoudig ruilen
  • Deskundig personeel
  • Bezoek onze winkel

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1-A
3861 RG Nijkerk

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag  Gesloten
Zondag  Gesloten