ZitkussensBezig met laden...
Designer Bari-Care zitkussen
Designer Bari-Care zitkussen
(0)
€ 189,95
Prijs per stuk
Designer Ergoform zitkussen
Designer Ergoform zitkussen
(0)
€ 144,95
Prijs per stuk
Ergoform zitkussen
Ergoform zitkussen
(0)
€ 82,95
Prijs per stuk
Harley Hoofd- en Rugondersteuning
Harley Hoofd- en Rugondersteuning
(1)
€ 39,95
Prijs per stuk
HARLEY RINGKUSSEN
HARLEY RINGKUSSEN
(0)
€ 42,95
Prijs per stuk

Zitkussen

Ergonomische zitkussens tegen rugklachten, doorligwonden of andere lichamelijke problemen vindt u bij Zuiver Zorg. Neem een kijkje in ons assortiment wigkussens, foamkussens, anti decubituskussens of rugkussens.

Ergonomische zitkussens & rugkussens


Heeft u rugproblemen of last van uw stuit? Heeft u een ander kussen nodig vanwege een doorligwond? Neem dan eens een kijkje tussen onze ergonomische zitkussens. Speciaal voor medische doeleinden ontworpen, dragen deze zitkussens bij aan uw heling en comfort tijdens het zitten. Ook voor als uw wervelkolom extra steun nodig heeft, zijn speciale rugkussens de oplossing.

Heling


Omdat we een gevarieerd aanbod hebben van ergonomische zitkussens, kan iedereen wel een zitkussen vinden. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen. Voorbeelden hiervan zijn gel, foam en vezels. Deze materialen verdelen de druk over het gehele zitvlak. Hierdoor ervaart u minder pijn. En bent u bezig met de genezing van een doorligwond? Dan bieden anti-decubitus zitkussens de uitweg. Om uw rugspieren los te maken kunt u gebruik maken van een rolmassagekussen.

Comfort


Zitkussens en rugkussens zijn er in allerlei vormen. Zo past het U-vormige Form Fix kussen zich volledig aan uw lichaam aan. De hoefijzer en ringvorm voorkomen anti-decubitus vanwege de opening in het midden. Ook neemt u automatisch de juiste zithouding aan dankzij de Wigkussens. En omdat het erg vervelend is als een kussen van de stoel afglijdt, zijn veel zitkussens voorzien van een antislip laag. Bovendien kunt u de meeste ergonomische kussens gebruiken in de auto of naar kantoor.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700