RolstoelenBezig met laden...
Excel G-Basic
Excel G-Basic
(1)
€ 259,00
Prijs per stuk
ABLE2 transportrolstoel
ABLE2 transportrolstoel
(0)
€ 289,95
Prijs per stuk
ABLE2 Opvouwbare rolstoel
ABLE2 Opvouwbare rolstoel
(0)
€ 299,95
Prijs per stuk
Rolstoel Excel 9.9 Zelfvoortbeweger
Rolstoel Excel 9.9 Zelfvoortbeweger
(0)
€ 499,00
Prijs per stuk
Rehasense Icon 20 rolstoel
Rehasense Icon 20 rolstoel
(0)
€ 539,00
Prijs per stuk
Excel G-Lite Pro 24
Excel G-Lite Pro 24
(0)
€ 579,00
Prijs per stuk
Rolstoel Excel G-Eco
Rolstoel Excel G-Eco
(0)
€ 749,00
Prijs per stuk
Opvouwbare Elektrische Rolstoel Excel Qnect
Opvouwbare Elektrische Rolstoel Excel Qnect
(0)
€ 1.499,00
Prijs per stuk
   1  2  

Rolstoel Kopen?

Een rolstoel is een ideaal hulpmiddel voor mensen die slecht of helemaal niet kunnen lopen. Een rolstoel kan u zowel binnen- als buitenshuis helpen om uw mobiliteit te vergroten. In onze webwinkel vindt u rolstoelen in diverse uitvoeringen. Naast de normale rolstoelen vindt u in onze winkel ook een luxe rolstoel, opvouwbare rolstoel en een lichtgewicht rolstoel. Een rolstoel kopen was nog nooit zo gemakkelijk, klik op de bestel knop en doorloop het proces in vier eenvoudige stappen.

Elektrische rolstoelen 

Op pad met een rolstoel

Een rolstoel is een ideaal hulpmiddel en draagt bij aan uw mobiliteit. Dit hulpmiddel zorgt er namelijk voor dat u makkelijker van A naar B komt als u een mobiliteitsprobleem heeft. In Nederland zijn ongeveer 250.000 mensen geheel of gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel.

Een rolstoel koopt u gemakkelijk en snel bij Zuiver Zorg. Ontdek de verschillende uitvoeringen en vind de rolstoel die bij u past.

Uit welke rolstoelen kan ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten rolstoelen verkrijgbaar die verschillen in techniek, afmeting of gewicht. Elke rolstoel verschilt in specificaties en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om vanuit uw persoonlijke situatie een goede keuze te maken. Stel hierbij eerst uw eisen vast. Denk hierbij aan; de gezondheidssituatie, intensief of passief gebruik en of de rolstoel binnen of buiten zal worden gebruikt. Daarna kunt u via de online vergelijker op onze site de rolstoelen vergelijken om tot het beste resultaat te komen. De keuze bestaat uit:

- lichtgewicht rolstoelen
- elektrische rolstoelen
- grootwiel rolstoelen
- kleinwiel rolstoelen
- kinderrolstoelen

Rolstoel of Elektrische Rolstoel kopen?

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van uw Rolstoel of elektrische rolstoel? Zuiver Zorg biedt u topmodellen met complete garantie.

Rolstoel of elektrische rolstoel kopen

Een Rolstoel kopen kan best een lastige beslissing zijn. U wilt een afgewogen keuze maken tussen functionaliteit, kwaliteit en prijs. Kortom: de rolstoel die veilig is én het beste past bij uw situatie en levenswijze. Bent u op zoek naar een lichtgewicht rolstoel? Of wilt u een elektrische rolstoel kopen? Bij Zuiver Zorg slaagt u gegarandeerd. Niet alleen vindt u een uitgebreid aanbod met topmodellen, ook mag u verwachten dat we u de beste service bieden.

Ruim aanbod rolstoelen

Bij Zuiver Zorg kunt u onder andere terecht voor: lichtgewicht rolstoelen, standaard rolstoelen, Heavy Duty XXL rolstoelen en rolstoelen op maat. Wij bieden u A-klasse rolstoelen voor een uiterst scherpe prijs. Wij begrijpen dat een juiste rolstoel aanschaffen belangrijk is, daarom kunt u te allen tijde ons team benaderen voor een advies gesprek. Rolstoel. Onze rolstoelen zijn allemaal opvouwbaar en kunnen makkelijk mee genomen worden. De beensteunen kunnen allemaal versteld en verwijder worden voor het vervoeren. De grote verschillen per rolstoel zitten in de opties in luxe, de grote van de wielen, het gewicht en de zitbreedtes en diepte's maar natuurlijk ook in de kwaliteit van de stoel.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700