De Click ’n Go lite monteren onder uw eigenrolstoel

De Excel Click ’n Go Lite is met een aantal instructies eenvoudig zelf onder uw rolstoel te monteren. Onze monteur verteld in 6 stappen hoe u zelf de montage kunt uitvoeren. Deze montage is eenmalig.

 

 
Stap 1

Montageklemmen

U monteert de montageklem met de buisklem aan de rolstoel. Deze moet zo ver als mogelijk naar voren geplaatst worden.

 
Stap 2

Montagebuis

U schroeft de 4 imbus bouten los, plaatst de montagebuis en schroeft de plaat weer vast met het buis gedeelte naar voren.Stap 3

Plaatsen montagebuis in montageklemmen

U maakt de montagebuis op lengte zodat deze in de montageklemmen valt en fixeert deze met de linkse bout met draaidop op de afbeelding. U duwt de twee gele hendels omlaag en duwt de rolstoel iets naar voren zodat de montagebuis in de montage klemmen valt.

Stap 4

Monteren bedieningshendel

U schroeft de 2 imbus bouten los en monteert de bedieningshendel aan de rechterzijde. Het krulsnoer van de aandrijfwielen sluit aan op de onderzijde van de bedieningshendel. Deze borgt u door de borgschroef.Stap 5

Afstellen vrijloop band

De nylon band aan de aandrijfwielen gebruikt u om de Click ’n Go van de grond te tillen zodat u de rolstoel met de hand voort kunt duwen. Dit is de ‘vrijloop’ stand.
De eerste lus doet u om het linkerhandvat, de Click ’n Go raakt nu de grond. U stelt de tweede lus zo af dat zodra u deze om het handvat doet de Click ’n Go geen contact meer heeft met de grond. Dit is de vrij loopstand.

Stap 6

Aansluiten accupakket

Het accupakket zit vast met klittenband en zorgt voor een neerwaartse druk voor extra grip op de weg. Het aansluiten kan maar op 1 manier de rode en zwarte stekker van de accu en de aandrijving moeten in elkaar gedrukt worden.

Bekijk de Excel Click ’n Go in de webshop

Wij hopen u hiermee geholpen te hebben. Heeft vragen of opmerkingen over deze uitleg horen wij het graag.