Toiletstoelen
Toiletstoelen
Toiletverhogers
Toiletverhogers
Hulpmiddelen-voor-toilet
Hulpmiddelen voor to..
Incontinentieproducten
Incontinentieproducten
Badlift-en-douchezitjes
Badlift en douchezit..
Douchestoelen-en-krukjes
Douchestoelen en kru..
Badplanken-en-zitjes
Badplanken en zitjes
Bad-en-douche-accessoires
Bad en douche access..
Anti-slip-bad-en-douchematten
Anti-slip bad-en dou..
Gipshoezen
Gipshoezen
Wandbeugels
Wandbeugels
Overige-Ondersteuning
Overige Ondersteuning

BAD, DOUCHE & TOILET

                                                                                                                                                           
Diverse badkamerhulpmiddelen,douchehulpmiddelen en toilethulpmiddelen, O.a. douchekrukken, urinaals, douchestoelen en meer.

Deze hulpmiddelen maken het douchen of het naar bad gaan aangenamer en makkelijker. Tevens hebben wij diverse hulpmiddelen die de veiligheid verhogen, bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van diverse wandbeugels.

Badkamerhulpmiddelen veilig bekeken


U zoekt het beste en dus veiligste hulpmiddel voor uw badkamer en toilet. Deze hulpmiddelen, zoals een handgreep of een douchezitje, kunt u tegenwoordig overal kopen. Maar zijn ze veilig en ondersteunend genoeg? Ontdek wat het beste bij u past en waar u op moet letten bij aanschaf en montage. Zodat u veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen.Om de dagelijkse activiteiten in de badkamer een stuk makkelijker te maken, bieden diverse hulpmiddelen de oplossing.

Er zijn allerlei producten die net een stukje meer veiligheid en comfort bieden in de badkamer.


Zo zijn er diverse douchestoelen om te zitten bij de wastafel of in de douche. Er zijn douchestoelen verkrijgbaar in diverse modellen: douchestoelen met wielen, opvouwbare douchestoel en douchestoel met opklapbare armleggers. Mocht u niet voldoende ruimte voor een douchestoel in de badkamer hebben, dan is een douchekruk een goed alternatief. Deze lichtgewicht douchekrukken zijn van aluminium en in hoogte verstelbaar. Mocht u over een bad beschikken dan is een badbeugel of badplank een uitkomst. Met een badbeugel heeft u houvast bij in- en uitstappen van het bad. Met een badplank heeft u een zitting in bad. De badplanken zijn in breedte verstelbaar zodat het geschikt is voor ieder bad.

Een toiletverhoger is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben om te gaan zitten en op te staan van een toilet. De toiletverhogers zijn eenvoudig vast te zetten met klemmen. Toiletverhogers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en hoogtes. De hoogte is afhankelijk van de lengte van de persoon en de hoogte van de toilet. Een toiletstoel is een speciale stoel met een toiletzitting en een opvangbak onder de zitting. De toiletstoel kan bijvoorbeeld op de bovenverdieping neergezet worden zodat u er ’s nachts gebruik van kan maken. Andere sanitaire hulpmiddelen die de toiletgang vergemakkelijk zijn urinalen, toiletbeugels, urinaalhouder, toiletsteun opvouwbaar en ondersteek.

Een wandbeugel geeft ondersteuning bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld bij het in en uit de douche stappen. Of bijvoorbeeld bij het opstaan van de toilet. Wandbeugels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Kiest u voor een kunststof of roestvrij stalen wandbeugel, een wandbeugel zonder boren of een wandbeugel dat gemonteerd moet worden, een rechte of gehoekte uitvoering?

In de categorie sanitair & hygiëne zijn de volgende productgroepen te vinden: douche, toilet, sanitaire hulpmiddelen, hygiëne producten en wandbeugels.


 
 
 
Daarom Zuiverhulpmiddelen.nl...
  • Veilig betalen
  • Beste Assortiment
  • Standaard hoge service
  • Snel bezorgd & afhalen
  • Eenvoudig ruilen
  • Deskundig personeel
  • Bezoek onze winkel

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1-A
3861 RG Nijkerk

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag  Gesloten
Zondag  Gesloten