Overige OndersteuningBezig met laden...
Anti-slip badmat
Anti-slip badmat
(1)
€ 32,95
Prijs per stuk
Anti-slip douchemat
Anti-slip douchemat
(0)
€ 24,95
Prijs per stuk
Anti-slip tegelspray
Anti-slip tegelspray
(0)
€ 44,95
Prijs per stuk
Ashby Step Two
Ashby Step Two
(0)
€ 144,95
Prijs per stuk
ATLANTIS ANTI-SLIP RONDJES
ATLANTIS ANTI-SLIP RONDJES
(0)
€ 15,95
Prijs per stuk
ATLANTIS ANTI-SLIP STRIP
ATLANTIS ANTI-SLIP STRIP
(0)
€ 15,95
Prijs per stuk
ATLANTIS BADBORSTEL
ATLANTIS BADBORSTEL
(0)
€ 24,95
Prijs per stuk
Atlantis badrandbeugel
Atlantis badrandbeugel
(0)
€ 54,95
Prijs per stuk
   1  2 3 4 5  

Overige Ondersteuning

ADL Hulpmiddelen & Dagelijks Leven 

Diverse badkamerhulpmiddelen,douchehulpmiddelen en toilethulpmiddelen, O.a. douchekrukken, urinaals, douchestoelen en meer. 

Deze hulpmiddelen maken het douchen of het naar bad gaan aangenamer en makkelijker. Tevens hebben wij diverse hulpmiddelen die de veiligheid verhogen, bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van diverse wandbeugels. Wij hebben verschillende hulpmiddelen voor toilet. 
 

Anti-slip accessoires

Als u zelfstandig wil blijven wonen is het verstandig om de badkamer een beetje aan te passen. Hier loopt u namelijk het risico om uit te glijden en dat kan nare gevolgen hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u uw badkamer veilig kan blijven gebruiken. De speciale badmatten in ons assortiment glijden niet weg wanneer u erop gaat staan. U heeft keuze uit meerdere varianten.

Keuze uit diverse badmatten


Bij ons heeft u keuze uit meerdere badmatten die uw badkamer veiliger maken. Wij bieden u enkel bad- en douchematten die beschikken over antislip. Deze varianten zijn voorzien van zuignappen waardoor ze niet weg kunnen glijden. De gaatjes in de matten zorgen ervoor dat het water weg kan lopen.

De voordelen van een badmat antislip


Een badkamer is een van de meest onveilige plekken in een huis. Badkamers worden nat en glibberig waardoor u meer kans heeft om uit te glijden en te vallen. Dit kan leiden tot nare ongelukken die u liever wilt voorkomen. Door gebruik te maken van een badmat met antislip kunt u veilig onder de douche gaan staan of in bad gaan zitten. Tevens kan de mat op de vloer van de badkamer worden gelegd als deze nat wordt. De antislip zorgt ervoor dat de mat niet wegglijdt als u erop gaat staan en de structuur geeft u meer grip. Zo kunt u met een vertrouwd en veilig gevoel gebruik blijven maken van uw badkamer. Dit helpt ook mee als u zelfstandig wil blijven wonen. Wij hebben verschillenden Anti-slip
 

Bad en douche accessoires

Praktische hulpmiddelen in de vorm van bad en douche accessoires maken de dagelijkse verzorging niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger. Door gebruik te maken van kleine aanpassingen in de badkamer of innovatie producten die de persoonlijke verzorging ondersteunen, wordt zelfstandigheid en welzijn op een prettige manier gemotiveerd.

VEILIGE ACCESSOIRES VOOR IN BAD EN ONDER DE DOUCHE


In de webshop van zuiverhulpmiddelen.nl vindt u dan ook een uitgebreid assortiment bad en douche accessoires die het dagelijkse verzorgingsritueel een stuk prettiger laten verlopen. Comfortabele hulpmiddelen zoals een badspons met een gebogen steel of een voet mat met puimsteen, die het ook als u wat minder mobiel bent mogelijk maken om voor uzelf te kunnen blijven zorgen. Wij hebben verschillende bad en douche accessoires.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700