Schoenen & SokkenBezig met laden...
Anti-slip sokken
Anti-slip sokken
(0)
€ 15,95
Prijs per stuk
Cameron pantoffel
Cameron pantoffel
(0)
€ 59,95
Prijs per stuk
Eeltknobbelbeschermer
Eeltknobbelbeschermer
(0)
€ 9,95
Prijs per stuk
Gabriel pantoffel
Gabriel pantoffel
(0)
€ 62,95
Prijs per stuk
Hallux valgus soft support
Hallux valgus soft support
(0)
€ 21,95
Prijs per stuk
Hallux valgus splint
Hallux valgus splint
(0)
€ 21,95
Prijs per stuk
MSF Comfortschoen Alexander
MSF Comfortschoen Alexander
(0)
€ 99,95
Prijs per stuk
MSF Comfortschoen Karina
MSF Comfortschoen Karina
(0)
€ 81,95
Prijs per stuk
   1  2  

Schoenen & Sokken

In de webshop van zuiverhulpmiddelen.nl vindt u verschillende soorten voetbescherming. De bescherming zorgt ervoor dat u meer comfort en minder pijn ervaart tijdens lopen en bewegen.

VOETBESCHERMING IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN.


Lopen is een dagelijkse activiteit. Met de voetbescherming uit ons assortiment kunt u met minder pijn en meer comfort bewegen wat uw zelfstandigheid en welzijn bevorderd. Even de deur uit zonder constant aanwezige pijn is een verademing. We hebben bescherming voor u hele voet maar ook specifiek voor uw tenen. Teen spreiders voorkomen wrijving tussen uw tenen en houdt uw tenen goed op zijn plaats. De spreiders verminderen de druk en verlichten de pijn aan de tenen. Bij een standafwijking van uw grote teen kunt u dagelijks hinder ondervinden. De bescherming in de webshop van zuiverhulpmiddelen.nl zorgt er voor dat uw teen in de juiste positie blijft staan. Dit verlicht de pijn en voorkomt ontstekingen. Een tijdelijke bescherming van een van u tenen is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn bij een kneuzing of als u uw teen hard heeft gestoten. Met de voetbescherming uit onze webshop zijn uw tenen optimaal beschermd tegen kwetsuren.

VOETBESCHERMING EN VOETCOMFORT

Wanneer uw voeten gezwollen en gevoelig zijn, is het aantrekken van een schoen vaak pijnlijk of onmogelijk. Daarom vindt u in onze webshop ook een ruime assortiment voetbescherming. Deze bescherming is van zacht fleece materiaal gemaakt. De bescherming draagt bij aan het comfort tijdens het lopen en dankzij de naadloze verbinding heeft u geen last van irritaties aan uw voet. Bij reumatische klachten of koude voeten kunnen bedsokken u een comfortabel gevoel geven. De bedsokken verlichten de pijn aan uw voeten waardoor u rustiger slaapt.
 

Pantoffels

Bescherm uw voeten: verbandpantoffels of verbandschoenen


Als u net geopereerd bent of u heeft een wond aan uw voeten waardoor u moeilijk schoenen kunt dragen, dan zijn verbandsloffen, ook wel verbandschoenen genoemd, een uitkomst. Verbandschoenen trekt u zelfs over dik ingezwachtelde of verbonden voeten heen. Ook als u door vochtophoping opgezwollen voeten heeft zijn verbandschoenen kopen of verbandsloffen kopen een juiste beslissing. Er zijn verbandpantoffels voor binnen en verbandschoenen voor buiten.

Verbandschoenen zitten zeer comfortabel

 
De verbandsloffen kunt u aan de voor- en achterkant openen door middel van een klittenband- en ritssluiting. Hierdoor stapt u zeer makkelijk in de pantoffels of schoenen. Door de klittenbandsluiting bepaalt u zelf hoe strak de verbandschoen komt te zitten. Dankzij de flexibele antislip zool bent u verzekerd van stabiliteit en een goed voetbed. De pantoffels en schoenen zijn in de meest voorkomende schoenmaten te verkrijgen in verschillende kleuren. 

Comfortabele en zachte stretchschoen

Voor mensen met probleemvoeten is het vaak lastig om geschikte schoenen te vinden.
De MSF comfortschoen is een comfortabele en zachte stretchschoen die zich direct aanpast aan uw voet. 
Verkrijgbaar in diverse dames- en herenmodellen en in verschillende kleuren en maten. 

Uitermate geschikt voor hallux valgus, hamertenen, knobbeltenen, artrose voet, reuma voeten, oedeem in de voeten, pijnlijke ondervoeten en eelt. Door de uitneembare inlegzool zijn de comfortschoenen uitermate geschikt voor orthopedische steunzolen.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700