Hoog-laagbedden
Hoog-laagbedden
Matrassen
Matrassen

Verpleegbedden


Als u door ziekte, een handicap of ouderdom veel op bed lift of zelfs bedlegerig bent, is een verpleegbed erg belangrijk. Zuiver Zorg verkoopt op en top comfortabele verpleegbedden, waar u zonder enige klachten zelfs de hele dag in kunt liggen. Ook zijn de verpleegbedden van Zuiver Zorg gebruiksvriendelijk voor uw verzorgende(n). Zij kunnen u gemakkelijk de juiste verzorging bieden als u in dit comfortabele bed ligt.


Het verpleegbed: een korte introductie


Het verpleegbed met sta op functie wordt ook wel een hoog laag bed genoemd. Dit bed is elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom zeer geschikt voor patiënten die op bed verzorgd moeten worden. Ook is het bed uitermate geschikt voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten die moeite hebben zelf in bed te komen of uit bed te stappen. Door het bed elektrisch in hoogte te verstellen, worden dit soort dagelijkse handelingen een stuk gemakkelijker én veiliger.


De hoogwaardige verpleegbedden van Zuiver Zorg


De verpleegbedden van Zuiver Zorg ondersteunen de gebruiker en de verpleger optimaal bij het plaatsnemen in het bed en het uitstappen uit het bed. De bedden kunnen in diverse posities gezet worden, waaronder een volledig platte positie en een zittende positie. U kiest zelf welk verpleegbed u aan wil schaffen.

Ziekenhuisbed kopen? Wij helpen u graag
Bent u op zoek naar een hoogwaardig verpleegbed voor uw moeder, vader, broer, zus of cliënt? Dan kunnen wij u helpen het juiste ziekenhuisbed aan te schaffen. Wij horen graag aan welke eisen uw verpleegbed moet voldoen en kunnen ook rekening houden met uw budget. Door even met onze experts te overleggen, kunt u het beste ziekenhuisbed aanschaffen.


 
 
 
Daarom Zuiverhulpmiddelen.nl...
  • Veilig betalen
  • Beste Assortiment
  • Standaard hoge service
  • Snel bezorgd & afhalen
  • Eenvoudig ruilen
  • Deskundig personeel
  • Bezoek onze winkel

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1-A
3861 RG Nijkerk

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag  Gesloten
Zondag  Gesloten