Borstvoeding / Verzorging

Borstvoeding

Borstvoeding is de meest gezonde en natuurlijke manier voor moeders om hun baby moedermelk te geven. Medela werkt permanent samen met onderzoekers om dit complexe proces volledig te begrijpen en biedt moeders standaard voedingshulpmiddelen en speciale voedingshulpmiddelen voor baby's die wat extra steun nodig hebben. Calma, de nieuwste innovatie op het gebied van borstvoeding van Medela, is een speen gebaseerd op de diepgaande kennis van het zuiggedrag van baby's.

Borstverzorging

Borstvoeding is voor een moeder en haar baby een heel bijzondere ervaring, dus moet het zo comfortabel mogelijk zijn. De borstverzorgingsproducten van Medela geven je een extra steuntje in de rug als je dat nodig hebt, met producten waarmee je sommige uitdagingen tijdens de borstvoeding kunt overwinnen, zoals lekkende borsten, pijnlijke tepels of tepelkloven.

Moedermelk opvangen

Moedermelk is waardevol. De manier waarop moedermelk wordt opgevangen en bewaard is essentieel voor de gezondheid van de baby. Daarom heeft Medela alleen BPA-vrije flessen en containers. Om het je nog comfortabeler te maken en je te helpen effectief te kolven, biedt Medela verschillende typen borstschilden, zodat je het borstschild kunt kiezen dat jou het beste past. De Store & Feed set voor moedermelk en de Startset voor borstvoeding bevatten onze populairste producten. Deze helpen je tijdens de eerste weken en zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te doen.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700