AccessoiresBezig met laden...
STOKKIKKER
STOKKIKKER
(0)
€ 2,95
Prijs per stuk
POLSBANDJE TBV WANDELSTOK
POLSBANDJE TBV WANDELSTOK
(0)
€ 2,95
Prijs per stuk
Kruk- en stokdoppen
Kruk- en stokdoppen
(0)
€ 3,95
Prijs per set
Nekkussen opblaasbaar
Nekkussen opblaasbaar
(0)
€ 6,95
Prijs per stuk
IJSDOP MET 5 PINNEN
IJSDOP MET 5 PINNEN
(0)
€ 7,95
Prijs per stuk
Seat Belt Reacher
Seat Belt Reacher
(0)
€ 8,95
Prijs per stuk
Let's Twist Again vervangbare dop
Let's Twist Again vervangbare dop
(0)
€ 9,95
Prijs per stuk
Tri -Tip stokdop
Tri -Tip stokdop
(0)
€ 12,95
Prijs per stuk
   1  2 3 4 5  

Accessoires Loophulpmiddelen 

Scootmobiel accessoires

Maak uw scootmobiel gebruiksvriendelijker door gebruik te maken van verschillende scootmobiel accessoires. Wat dacht u van een achteruitkijkspiegel, die voor verschillende merken verkrijgbaar zijn? Ook boodschappentassen en boodschappenmanden zijn verkrijgbaar. Neemt u graag uw wandelstok of kruk mee als u op pad gaat met uw scootmobiel? Een stokhouder is dan absoluut een aanrader. Deze bevestigt u heel eenvoudig aan het frame van de scootmobiel, waardoor uw wandelstok altijd binnen handbereik is. Andere accessoires die u kunt toevoegen aan uw scootmobiel zijn o.a. een zuurstoffleshouder. Denkt u ook aan de weersomstandigheden? Wij hebben diverse regencapes, schootskleden en afdekhoezen in ons assortiment. Welke accessoires mogelijk zijn, verschilt per type scootmobiel.

Rolstoel Accessoires

Vergroot de gebruiksvriendelijkheid van uw rolstoel, door rolstoel accessoires te gebruiken. Uiteraard zorgt het gebruik van rolstoel accessoires er ook voor dat uw rolstoel veiliger in gebruik is. Let op! Sommige rolstoel accessoires zijn niet geschikt voor elke rolstoel, zoals de elektrische hulpaandrijving en een zuurstoffleshouder. Wij hebben verschillende Accessoires Loophulpmiddelen.

 

Accu 

Scootmobiel-accu kopen? Bij Zuiverhulpmiddelen.nl ben je aan het juiste adres!
Wij leveren alle scootmobiel accu's uit voorraad en ze worden gratis bezorgd binnen Nederland.

Is een scootmobiel accu duur?


Nee, bij ons is elke scootmobiel accu prijs erg scherp.
Je betaalt bij ons een stuk minder dan bij de scootmobiel-dealer.
Al onze accu's zijn van A-merken met goede garantie en we leveren alleen de beste kwalteit.

EEN OPLADER VOOR DE SCOOTMOBIEL KIEZEN EN KOPEN


Acculader voor scootmobielen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de capaciteit van de accu kiest u de lader. De oplader voor een scootmobiel is altijd voorzien van een XLR-plug. De XLR-plug heeft 3 pinnen. Deze zijn altijd op dezelfde manier aangesloten en daarom universeel. Een scootmobiel lader is altijd 24v.

Als u een defecte lader heeft van uw scootmobiel kijkt u op de achterzijde van de acculader bij ‘output’ hier staat aangegeven welke voltage (24 volt) en het aantal ampère de acculader levert. Het aantal ampere dat er opstaat zal tussen de 1,8A en 12A zijn. U kunt het aantal ampere achter comma omhoog afronden. (bijv, 1,8A naar 2A).

De lader heeft verschillende ‘fases’ in het laadproces. De eerste stap is het laden met een hoge stroom tot dat de accu’s geladen zijn tot ongeveer 80%. De tweede stap is om de laatste 20% van de accu’s te vullen, dit gebeurd met een lage stroom toevoer. De derde en en laatste stap zorgt ervoor dat de accu’s vol blijven. U kunt in de laatste stap de lader ontkoppelen van de scootmobiel. Wij hebben verschillen acculaders.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700