Zorgstoelen

Zorgstoelen


Bezig met laden...
Alesia
Alesia
(0)
Op basis van offerte
Comfort General
Comfort General
(0)
Op basis van offerte
DigiCare
DigiCare
(0)
Op basis van offerte
Givas
Givas
(0)
Op basis van offerte
Languedoc
Languedoc
(0)
Op basis van offerte
Normandie
Normandie
(0)
Op basis van offerte

Zorgstoelen 

Zorgstoelen zijn op de belangrijke punten wezenlijk anders dan gewone (relax)fauteuils.


Zorgstoelen zijn brandvertragend omdat dit een vereiste is in ziekenhuizen en zorginstellingen. Zelfs veel verzorgingshuizen stellen deze eis aan het meubilair van hun bewoners. Zorgstoelen zijn ook incontinentie bestendig en kunnen naar wens ook met een incontinentie bestendige stoffering worden uitgevoerd. Zorgstoelen hebben een sterkere constructie en zijn  hierdoor geschikt om jarenlang ingezet te kunnen worden. Wij leveren onze zorgstoelen per stuk aan de particuliere gebruiker. Bij zorginstellingen, ziekenhuizen, dagopvang, geriatrische zorg of verpleeghuizen gaat het veelal over grotere aantallen.

Het is mogelijk om iedere zorgstoel naar de individuele gebruikersmaat te produceren.  Veelal worden zorgstoelen echter in diverse groepen maten geproduceerd. Bijvoorbeeld een aantal voor kleinere gebruik(st)ers. Een aantal voor het”normale”postuur en een aantal voor grotere gebruik(st)ers. U kunt uit een ongekende hoeveelheid opties kiezen zodat de zorgstoel precies zo wordt als u dat zich wenst.

Grote of kleinere wielen, een tafelblad (Insteek of scharnierend aan de zijkant), motoren of zelfs een sta-op systeem zodat de verzorgende ontlast worden. Zelfs fixatie riemen zijn nog gedurig een punt van overweging.

Kijkt u maar eens bij de fauteuils bij de lijst met opties wat er allemaal wel mogelijk is.


Gelukkig is de tijd weer over dat binnenhuis architecten de meest rare kleur combinaties ontwierpen voor verzorgingshuizen. Je zal er maar zelf wonen en dan gifgroene moeren met zalm-oranje deuren en andere ornamenten. Wij zien nu al weer meerdere jaren dat er vooral wordt gekozen voor mooie warme kleuren en tinten en dat deze kleuren ook samen goed harmoniëren.

Bij interesse verzorgen wij graag een demonstratie met onze fauteuils en de mogelijkheden. Wij kunnen dan een tiental fauteuil modellen showen en u kunt ervaren hoe goed de vormgeving is van deze fauteuils. Werkelijk aan alles is gedacht zodat de gebruik(st)er echt plezierig en ergonomisch in de fauteuil kan zitten.

Door de toepassing van wat grotere wielen is het niet langer noodzakelijk dat er steeds met de mensen moet worden gesjouwd. Een rolstoel is niet meer nodig en de gebruik(st)er zit ook nog eens veel comfortabeler. Een sta-op systeem helpt bij het toilet bezoek zodat de verzorg(st)er echt wordt ontlast. Wij hebben verschillende modellen zorgstoelen.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700