Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus

Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus
Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus
Medela Dubbele afkolfset PersonalFit Plus
0 Reviews | Review toevoegen
Nieuwe, comfortabele afkolfset (dubbel) voor de Symphony borstkolf.
ÔéČ┬á39,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dubbele afkolfset PersonalFit Plus

De Medela PersonalFit PLUS dubbele afkolfset is een persoonlijke afkolfset speciaal ontwikkeld voor de professionele Symphony borstkolf, bekend van ziekenhuizen en te huur voor thuis. De Symphony borstkolf helpt u om een adequate melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden. Het borstschild van deze nieuwe PersonalFit PLUS afkolfset heeft een wijdere openingshoek (105°) en kan 360° gedraaid worden. Dit zorgt voor een betere pasvorm en bevordert de melkstroom. En met de nieuwe connector kunt u kolven in een ontspannen houding. De PersonalFit PLUS afkolfset levert 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van je borsten. De afkolfset is bovendien eenvoudig in elkaar te zetten, te reinigen en te steriliseren.

 

Voor de Symphony borstkolf

De PersonalFit PLUS dubbele afkolfset is een persoonlijke afkolfset speciaal ontwikkeld voor de professionele Symphony borstkolf, bekend van ziekenhuis en te huur voor thuis. De Symphony borstkolf helpt u om voldoende melkproductie te krijgen, op te bouwen en in stand te houden.

Meer melk, meer comfort

De set is gemakkelijk in elkaar te zetten, te reinigen en te steriliseren. De PersonalFit PLUS afkolfset is tijdens klinische studies vergeleken met de standaard afkolfset. In deze studie kwam naar voren dat PersonalFit PLUS voor meer melk, meer comfort en meer efficiëntie zorgt. De PersonalFit PLUS afkolfset levert namelijk 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van uw borsten. Daarnaast heeft u door dubbelzijdig te kolven, melk met een hoger vetgehalte. Ook bent u sneller klaar dan wanneer u één borst per keer afkolft. 

De afkolfset met de ideale pasvorm

Het borstschild van de PersonalFit PLUS afkolfset heeft een wijde openingshoek van 105°, wat voor een betere pasvorm zorgt. Dit helpt om te voorkomen dat de melkkanalen samengedrukt worden en daardoor wordt de melkstroom bevorderd. Daarnaast heeft het schild een ovale vorm dat 360° gedraaid kan worden. Zo kunt u het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op uw borst.

 

Gemakkelijk in onderhoud

Ook beschikt de PersonalFit PLUS over een nieuwe connector. Deze bestaat uit minder en grotere onderdelen, waardoor het makkelijker is om deze te onderhouden en schoon te maken.

Overloopbeveiliging

Bovendien heeft de connector een ingebouwde overloopbeveiliging. Dankzij deze overloopbeveiliging kan de melk, bij juist gebruik van de kolf, niet teruglopen in de kolf en kun je kolven in een ontspannen houding. 

Inhoud van de bestelling

  • 2 x PersonalFit PLUS borstschild
  • 2 x PersonalFit PLUS connector
  • 2 x PersonalFit PLUS membraan
  • 2 x PersonalFit PLUS slang
  • 2 x PersonalFit PLUS kap
  • 2 x Moedermelkfles 150 ml
  • 2 x Deksel voor moedermelkfles
  • 1 x Instructie voor thuis
  • 1 x Quick Card voor thuis
  • 1 x Brochure juiste maat borstschild

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700