Hygienic handgel (70% alcohol) & Desinfect spray 80% alcohol

Hygienic handgel (70% alcohol) & Desinfect spray 80% alcohol
0 Reviews | Review toevoegen

Cobeco Pharma Hygienic handgel & Desinfect spray

€ 19,95
Prijs per 150 ml + 150 ml

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cobeco Pharma Hygienic handgel - Biocide 14624N

Cobeco Hygiënische Hand Gel (70% alcohol) is een handig desinfecterend middel om uw handen te reinigen en te desinfecteren wanneer er geen water of zeep beschikbaar is. Het product is direct klaar voor gebruik en heeft een handige flip-dop voor eenvoudige afgifte. Past op elk bureau, aanrecht of spoelbak. Hiernaast is het product gemakkelijk om te hebben voor onderweg.
Breng voldoende gel (minimaal 3 ml) aan op droge handen om de handen in 30 seconden zichtbaar en / of merkbaar vochtig te houden. Veeg uw handen volledig droog met dezelfde beweging die u maakt bij het wassen van de handen met water en zeep. Spoel daarna de handen niet af.

Samenstelling
Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Triethanolamine, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6
 

Inhoud: 150 ml
 

Cobeco Pharma Cobeco Surface Cleaner Sanitizer - Biocide 15503N (SPRAY)

Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80s is een multifunctioneel desinfectiemiddel om uw reinigingsproces gemakkelijker te maken. Dit geregistreerde product desinfecteert snel om bacteriën (behalve mycobacteriën en bacteriesporen), gist en schimmel te bestrijden. Dit desinfectiemiddel wordt aanbevolen voor reiniging op kleine harde oppervlakken in huishoudens. Het reinigingsmiddel is bedoeld voor niet-professioneel gebruik.
Het product is klaar voor gebruik en heeft een handige sluiting voor een gemakkelijke uitgifte. Past op elk bureau, aanrecht of spoelbak. Hiernaast is het product gemakkelijk om te hebben voor onderweg.

Claims
Disinfect 80S, 15503 N, is een geregistreerde desinfecterende stof voor oppervlaktebehandeling.

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Het ontsmettingsmiddel is een werkzame stof die onverdund moet worden gebruikt. De werkzame stof is ethanol 600G/L. Desinfectie van kleine harde oppervlakken. Breng de stof alleen aan op kleine oppervlakken (max. 0,5 m2). Reinig eerst grondig de te behandelen oppervlakken en materialen. Spoel eventueel gebruikte reinigingsmiddelen af met schoon water en verwijder overtollig water. Droog het oppervlak daarna af. Cobeco Surface cleaner Sanitizer 80S moet onverdund op het oppervlak van het materiaal aangebracht worden. Bij het desinfecteren moet Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80S in zodanige hoeveelheden worden gebruikt dat het oppervlak minimaal 5 minuten nat blijft. Het product moet vervolgens aan de lucht worden gedroogd.

Samenstelling
Alcohol, Aqua, Isopropyl Alcohol

Dosering/Gebruik
40-50 ml per m² oppervlakte. Minimale verwerkingstijd: 5 minuten.

Bijzondere gevaren
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Niet roken. Bij het aanvragen van medisch advies, het pakket of etiket verstrekken. Adem de dampen van het product niet in. Bewaar in goed gesloten verpakking. Lees voor gebruik het etiket.

Veiligheidsaanbevelingen
Kan ernstige oogirritatie veroorzaken.
Uit de buurt van kinderen houden. Uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakten, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700