Badplanken en zitjesBezig met laden...
Badplank Fresh
Badplank Fresh
(0)
€ 104,95
Prijs per stuk
Badplank met handgreep
Badplank met handgreep
(0)
€ 56,95
Prijs per stuk
Cosby badzitje
Cosby badzitje
(0)
€ 51,95
Prijs per stuk

Badplanken en zitjes

 
Met een badplank kunt u comfortabel zitten tijdens het douche. Ook voor een veilige transfer in en uit bad, biedt een badplank de uitkomst. De badplank wordt op de rand van het bad geplaatst. Badplanken zijn er in verschillende soorten en maten. Weet u niet welke badplank het meeste geschikt is voor u? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 
 

STEVIGE ZITJES VOOR IN BAD


Goede badplanken en zitjes vergroten niet alleen uw welzijn tijdens de dagelijkse verzorging en het nemen van een ontspannend bad, maar hierdoor behoudt u ook uw zelfstandigheid op een veilige manier. De veilige badplanken en zitjes in de webshop van zuiverhulpmiddelen.nl zijn gemaakt van stevig kunststof welke toepasbaar zijn voor vrijwel ieder soort bad.

Ook de zitjes voor in bad zijn eenvoudig te plaatsen en voorzien van een goede antislip onderzijde waardoor wegglijden onmogelijk wordt gemaakt. Met de zitjes voor in bad kunt u op een rustige manier zonder enige belasting genieten van de weldaad welke een warm bad u biedt. Ook de badplanken in de webshop van zuiverhulpmiddelen.nl zijn geschikt om op te zitten. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en bijzonder stevig.


Heb je vragen?

Heb je vragen?

Neem conact met ons op 033 76 20 700